Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Contact ABN AMRO klantenservice

0900-4002060 (80 cpm)

Het ABN AMRO telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de ABN AMRO .

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij ABN AMRO

ABN AMRO bedrijfsinformatie

ABN AMRO Group N.V. is een Nederlandse bankgroep die ontstond door de juridische fusie tussen ABN AMRO Bank nv en Fortis Bank. ABN AMRO behoort tot de drie grootste banken van Nederland en beschikt over 300 filialen en ruim 1700 geldautomaten. Het aantal filialen is de laatste jaren drastisch gedaald door de digitalisering van het bankwezen.

ABN AMRO is een toonaangevend bedrijf en levert een groot assortiment aan diensten en producten aan zowel zakelijke als particuliere klanten. ABN AMRO beschouwd zichzelf als “een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service”. De kernwaarde van ABN AMRO zijn:

  • Vertrouwd
  • Deskundig
  • Ambitieus

Het hoofdkantoor van ABN AMRO is gevestigd in Amsterdam. Het kantoor is 105 meter hoog en het op één na hoogste gebouw op de zuid-as. Het ontwikkelen van de Zuid-as tot een grote kantorenlocatie komt mede doordat het ABN kantoor hier gevestigd zit.

ABN AMRO is nauw betrokken bij het sponsoren van verschillende initiatieven. ABN AMRO is hoofdsponsor van zes hoofdklasse hockeyclubs en maar liefst 55 lokale hockeyverenigingen. Maar niet alleen hockey wordt gesponsord, ook voetbal, tennis en golf liggen ABN AMRO naar het hart.

Bij ABN AMRO staat het klantbelang altijd centraal. Ze willen een helpdesk zijn voor hun klant en de klantenservice is altijd uitstekend bereikbaar.

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer.

U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice