Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Klantenservice telefoonnummer AEG Klantenservice

0900-4002060 (80 cpm)

Het AEG Klantenservice telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de AEG Klantenservice.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij AEG Klantenservice

AEG Klantenservice bedrijfsinformatie

 AEG ook wel algemene elektriciteitsmaatschappij was een Duitse producent van elektrische en elektronische onderdelen en apparaten. Het bedrijf is opgericht door de zakenman Emil Rathenau. Het merk AEG bestaat in 2012 al 125 jaar. De geschiedenis van AEG.nl begint bij de productie van gloeilampen in 1887. Sindsdien levert AEG uitvindingen die het leven van de mensen veranderd en gemakkelijk maakt. Innovatie vormt de kern van het bedrijf AEG. AEG streeft naar het verassen en inspireren van de mens met eenvoudige producten.

U kunt de klantenservice van AEG makkelijk en snel bereiken. AEG.nl geeft antwoorden op uw vragen. Bel 0900-4002060 en wij verbinden u direct door met de juiste persoon.

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer.

U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice