Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Telefoonnummer AD klantenservice

0900-4002060 (80 cpm)

Het AD klantenservice telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de AD klantenservice.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij AD klantenservice

AD klantenservice bedrijfsinformatie

Het Algemeen Dagblad, oftewel het AD, is een Nederlandse krant dat dagelijks in tabloidformaat verschijnt. Met een gemiddelde oplage van 570.000 is het Algemeen Dagblad de op één na grootste betaalde krant van Nederland. Naast een landelijke versie kent het Algemeen Dagblad ook zeven regionale titels onderverdeeld in 18 lokale edities die hun lezers informeren over de laatste ontwikkelingen uit de stad en directe omgeving. Ondanks een landelijk bereik is het merendeel van de AD lezers woonachtig in de randstad. Sinds haar oprichting in 1946 profileert het AD zich als een neutrale krant zonder politieke of religieuze binding, het lezersprofiel is dan ook erg gevarieerd en afkomstig uit alle lagen van de bevolking.

Het Algemeen Dagblad is onderdeel van De Persgroep en is met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam. Waar een redactie van ongeveer 550 journalisten en correspondenten in binnen- en buitenland staat voor:

•    Populair

•    Betrouwbaar

•    Onafhankelijk

Inmiddels bestaat het AD niet enkel meer uit een krant maar zijn ze ook online, via een mobiele applicatie en in het weekend in het AD Magazine te volgen. Vraag een van de verschillende abonnementsvormen aan om dagelijks op de hoogte te worden gebracht van het AD nieuws.

Het AD werd als zusje van de Nieuwe Rotterdamsche Courant opgericht door W. Pluygers en J. Versnel. In 1964 werd de krant overgenomen door de Nederlandse Dagblad Unie (NDU), NDU fuseerde in 1979 met uitgeverij Elsevier waarna het dagblad gedeelte in 1995 naar PCM Uitgevers ging. PCM Uitgevers heet tegenwoordig De Persgroep Nederland wat meerdere kranten uitgeeft.

Wij zijn uw helpdesk en verbinden u graag spoedig door met het juiste telefoonnummer, zodat u binnen enkele seconden de helpdesk van de AD klantenservice aan de telefoon krijgt. Heeft u een abonnement lopen of wilt u een abonnement afsluiten bij de Volkskrant? Dan kunnen wij u doorverbinden met de Volkskrant Klantenservice.

0900-4002060 biedt de oplossing op het gebied van spoed telefonie. Wilt u binnen enkele seconden de klantenservice van het Algemeen dagblad bereiken? En heeft u genoeg van het zoeken? 0900-4002060.info helpen u graag spoedig en accuraat verder.

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer.

U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice