Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Klantenservice telefoonnummer Ben klantenservice

0900-4002060 (80 cpm)

Het Ben klantenservice telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de Ben klantenservice.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij Ben klantenservice

Ben klantenservice bedrijfsinformatie

Ben is een van de GSM-aanbieders in Nederland en is sinds 2003 onderdeel geworden van T-Mobile. Ben is een zelfstandig onderdeel en is er voor iedereen die graag in contact wil blijven met zijn vrienden, familie en de rest van de wereld. BEN is er:

•    Om samen te delen 

•    Om elkaar te verassen 

•    Om elkaar te inspireren

Ben heeft een groot aanbod aan abonnementen en telefoons. Heeft u vragen over mobiel internet, abonnementen of over andere diensten? De klantenservice van Ben staat graag voor u klaar en geeft graag een passend antwoord.

Bel 0900-4002060 en wij verbinden u direct door met de klantenservice van Ben. Wij helpen u spoedig en accuraat verder.

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer. 

U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice