Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Klantenservice telefoonnummer DHL Express

0900-4002060 (80 cpm)

Het DHL Express telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de DHL Express.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij DHL Express

DHL Express bedrijfsinformatie

DHL is de grootste post en logistiek groep in de wereld. DHL is actief in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd. Het bedrijf is het meest internationale bedrijf van de wereld. DHL biedt oplossingen voor een onbeperkte hoeveelheid. DHL heeft vier hoofdelementen waar zij met man en macht naar toe werken:

•    Het leven op het gebied van logistiek makkelijker maken
•    Mensen succesvoller maken
•    Een positieve bijdrage leveren aan de wereld
•    Respect tonen bij het bereiken van resultaten

0900-4002060 biedt de oplossing op het gebied van spoed telefonie. Wilt u binnen enkele seconden de klantenservice van DHL bereiken? En heeft u genoeg van het zoeken? 0900-4002060.info helpen u graag spoedig en accuraat verder.

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer.

U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice