Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Contact Intrum Justitia telefoonnummer klantenservice

0900-4002060 (80 cpm)

Het Intrum Justitia telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de Intrum Justitia.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij Intrum Justitia

Intrum Justitia bedrijfsinformatie

Intrum Justitia is een financiële dienstverlener en biedt diverse diensten aan omtrent betalingsachterstanden. Intrum zorgt ervoor dat te late betalingen worden geïncasseerd. Intrum Justitia heeft als doel de winstgevendheid en de cashflow van klanten meetbaar te verbeteren. Van A tot Z staat Intrum u bij om uw financiële positie te optimaliseren. Intrum houdt haar business simpel, veilig en eerlijk door 4 kernwaarde te hanteren in de werkzaamheden en het gedrag:

  • Understanding people 
  • Seeking insight to feed innovation 
  • Making a difference 
  • Committing to challenge

Intrum Justitia is opgericht in 1923 en is actief in 20 landen. Inmiddels heeft Intrum ruim 3.800 medewerkers en maken meer dan 75.000 bedrijven gebruik van de diensten van Intrum.

Intrum Justitia biedt diverse diensten zoals het verstrekken van kredietinformatie, incasso’s, schuldbewaking en outsourcing. U kunt in contact treden met Intrum Justitia wanneer u meer informatie wilt ontvangen over:

  • Kredieten 
  • Betalingsdiensten
  • Incassodiensten

Intrum Justitia is toonaangevend in Europa en kan haar diensten naadloos laten aansluiten op uw specifieke situatie. Heeft u vragen als opdrachtgever of als debiteur? Wij verbinden u door met Intrum Justitia.

Wilt u contact met Intrum neem dan contact op via 0900 – 4002060 en wij verbinden u direct door met de juiste contactpersoon.  Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer.

U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice