Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Klantenservice Schiphol

0900-4002060 (80 cpm)

Het Schiphol telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de Schiphol.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij Schiphol

Schiphol bedrijfsinformatie

Het telefoonnummer van de klantenservice van Schiphol is 24 uur per dag bereikbaar. De klantenservice helpt u graag met al uw vragen over bagage, vertrek- en aankomsttijden, reizen en kinderen.

Keuzemenu klantenservice Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol maakt geen gebruik van een ingewikkeld en langdradig keuzemenu. Als u klantenservice Schiphol belt, krijgt u eerst een welkomstboodschap te horen: “Welkom bij Amsterdam Airport Schiphol. Welcome to Amsterdam Airport Schiphol. Voor Nederlands, kies 1. For English, dial 2.” Vervolgens wordt u doorverbonden naar een klantenservicemedewerker van luchthaven Schiphol.

Openingstijden klantenservice Schiphol

Maandag:24 uur geopend
Dinsdag:24 uur geopend
Woensdag:24 uur geopend
Donderdag:24 uur geopend
Vrijdag:24 uur geopend
Zaterdag:24 uur geopend
Zondag:24 uur geopend

Snel een Schiphol klantenservicemedewerker spreken:

0900-4002060 (80 cpm)

www.schiphol.nl

Postadres:
Amsterdam Airport Schiphol
Postbus 7501
1118 ZG Schiphol
Nederland

Schiphol klantenservice op social media

Recensies van klanten over Schiphol klantenservice

“Ik werd direct doorverbonden naar de juiste medewerker en zij kon mijn vraag direct beantwoorden.”Jack belde naar klantenservice Schiphol
“De klantenservicemedewerker van Schiphol kwam op mij erg deskundig over. Ze weten precies waar ze het over hebben.”Patricia V. belde naar klantenservice Schiphol
“Vriendelijk te woord gestaan.”Johannes Vermeent belde naar klantenservice Schiphol
“Onbeleefd personeel en ik moest 4 minuten wachten voor ik iemand te spreken kreeg.”Bernd belde naar klantenservice Schiphol
“Hele vriendelijke mevrouw aan de telefoon gekregen die echt de tijd voor mij nam. Ik hoorde alleen wel mensen op de achtergrond en dat was af en toe storend.” Alicia G. belde naar klantenservice Schiphol

Schiphol bedrijfsinformatie

Met maar liefst 63,5 miljoen passagiers is Schiphol een zeer belangrijke luchthaven in Europa. Na het vliegveld Heathrow bij Londen en Charles de Gaulle bij Parijs is luchthaven Schiphol het drukst bezocht. Schiphol wordt ook wel als AMS of EHAM aangeduid. De luchthaven ligt in het zuiden van de provincie Noord-Holland op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam. Schiphol is de thuisbasis van een aantal luchtvaartmaatschappijen waaronder KLM, Martinair, Transavia, TUI en Corendon. Ook is het een basis voor Vueling en easyJet. Schiphol beschikt over zes start- en landingsbanen.

Klantenservice Schiphol bellen

0900-4002060 helpt u als u snel contact wilt met de klantenservice van Schiphol. Bel 0900 400 2060 als u het nummer van de Schiphol klantenservice niet vindt: we verbinden u direct door, zodat u snel geholpen bent.

Op onze website vindt u actuele informatie over de klantenservice van Schiphol. Naast het klantenservice telefoonnummer van Schiphol, vindt u openingstijden en andere manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Bellen met 0900 400 2060 kost 80 cpm + gebruikelijke belkosten.

Klantenservice