Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Klantenservice telefoonnummer Telegraaf Abonnementen

0900-4002060 (80 cpm)

Het Telegraaf Abonnementen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de Telegraaf Abonnementen.

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij Telegraaf Abonnementen

Telegraaf Abonnementen bedrijfsinformatie

De Telegraaf is het grootste Nederlandse dagblad en heeft de grootste digitale nieuwssite van Nederland. De krant, verschijnt per week zes keer en bevat zowel binnenlands als buitenlands nieuws. De Telegraaf werd opgericht door Henry Tindal. Op 1 januari verscheen het eerste nummer.

De Telegraaf bevat diverse rubrieken zoals; privé, vrouw, Telesport, reis en woon. De totale oplage is 521.778 exemplaren. De Telegraaf wordt getypeerd als populaire krant, dit komt ook omdat de Telegraaf veel sensatieberichten bevat, waarbij minstens een pagina gevuld is met allerlei ‘gossip’. Politiek gezien heeft de krant een tendens naar rechts.

0900-4002060 biedt de oplossing op het gebied van spoed telefonie. Wilt u binnen enkele seconden de klantenservice van de Telegraaf bereiken? En heeft u genoeg van het zoeken? 0900-4002060.info helpen u graag spoedig en accuraat verder.

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer.


U vind bij ons 0900-4002060.info actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt. Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.)

Klantenservice