Simpel en snelle nummer informatiedienst
Doorverbonden worden door onze professionals

Klantenservice telefoonnummer De Volkskrant

0900-4002060 (80 cpm)

Het De Volkskrant telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar. Klik hier voor de officieel website van de De Volkskrant .

Wij zijn niet verbonden of aangesloten bij De Volkskrant

De Volkskrant bedrijfsinformatie

De Volkskrant is een Nederlands dagblad, dat wordt verspreid door heel Nederland. Het dagblad richtte zich in de jaren '60 op de hoger opgeleide lezers. De Volkskrant had begin 2012 een gemiddelde druk van 265.000 stuks per dag. Philippe Remarque is momenteel de hoofdredacteur. De Volkskrant wordt alleen bezorgd  aan de leden van de krant. Hiervoor kan men zich abonneren.

Het dagblad de Volkskrant is één van de kwaliteitskranten van Nederland. De Volkskrant is van oorsprong rooms-katholiek en werd vanaf 2 oktober 1919 in eerste instantie uitgegeven als weekblad. Vanaf 1921 tot heden is de krant dagelijks beschikbaar. Sinds de jaren zestig verloor de Volkskrant haar katholieke karakter. In vroegere jaren werd de krant als politiek seculair links gezien, tegenwoordig is deze positie minder uitgesproken.

De Volkskrant is onderdeel van De Persgroep Nederland. Dit was voorheen PCM Uitgevers dat door de Belgische De Persgroep werd overgenomen. De Volkskrant is op de Telegraaf en het Algemeen Dagblad na de best betaalde krant. Door concurrenten wordt de krant verweten om de negatieve toon die vaak terugkomt in de stukken. De Volkskrant wordt door hen hierdoor ook wel ‘Azijnbode’ genoemd.

Het beeldmerk van de Volkskrant werd in 1935 door Andries Oosterbaan ontwerpen. Het lettertype wat daarbij werd gebruikt is Metropolis Bold. Hedendaags wordt nog steeds gebruik gemaakt van dit herkenbare beeldmerk. 

In 1996 kreeg de Volkskrant een eigen website. Langzaamaan moderniseerde de krant. De webredactie werd steeds groter. In 2005 begon de Volkskrant met de weblog genaamd de Volkskrantblog. Niet alleen de redacteuren hadden de mogelijkheid om voor het blog de schrijven ook specifieke lezers werden daarbij betrokken. Momenteel is de website net zo populair als de krant zelf. 

De Volkskrant biedt verschillende abonnementen, waarbij u online en offline kunt combineren. Bent u bijvoorbeeld veel onderweg dan is een digitaal abonnement een ideale oplossing voor u. Of leest u liever alleen in het weekend de krant, dan is een 'langweekend' abonnement ideaal.

Ook een abonnement afsluiten of wilt u een wijziging doorgeven? 0900-4002060 biedt de oplossing op het gebied van spoed telefonie. Wilt u binnen enkele seconden de klantenservice van Volkskrant bereiken? En hebt u genoeg van het zoeken op verschillende informatie bronnen. 0900-4002060.info helpen u graag spoedig en accuraat verder. 

Wij wijzen u erop dat wij niet aangesloten zijn bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummer. 

U vindt bij ons, 0900-4002060.info, actuele informatie over klantenservice en telefoonnummers van diverse bedrijven, instanties en verenigingen. Wij zorgen ervoor dat u snel contact kunt opnemen met de klantenservice waar u naar opzoek bent. Bellen met 0900-4002060 (€0,80 / min) kost 80 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt, hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden).

Klantenservice